Broj nekretnine: 87/2020-P2

U IZGRADNJI! Moderno koncipiran, atraktivan, kvalitetan trosoban stan površine 71,33 m² sa lođom, Centar

Opis nekretnine

Stambeni objekat “Vila Idila“ gradi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Tuzli, u Ul. VI bosanske brigade (neposredna blizina “Skvera“). Objekat se sastoji od suterena, prizemlja i dva sprata, a dostupni su stanovi površine od 24 pa do 100 metara kvadratnih.

Zgrada posjeduje lift kao i terasu na krovu, gdje budući stanari mogu uživati u jutarnjoj kafici ili popodnevnom ručku. Život u mirnom okruženju sa pogledom na zelenilo, neposredna blizina centra grada i kompleksa Panonskih jezera (udaljenih par minuta laganog hoda), brz pristup svim važnijim objektima u gradu, uključujući tržne centre, visokoškolske i srednjoškolske ustanove, škole, obdaništa, objekte javne uprave, centralni gradski trg, veliku zelenu pijacu, financijske ustanove, banke, samo su neke od kvaliteta ove izuzetne nekretnine. Objekat se nalazi ulici VI Bosanske brigade (neposredna blizina “Skvera“) u mirnom porodićnom okruženju, udaljena od gradske buke, a samo par minuta od centra grada.

 

Trosoban stan površine 71,33 m² koji je predmet prodaje, sastoji se od: dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila , hodnika i lođe.

Vila “Idila“ je poseban spoj luksuza i kvaliteta sa modernim stilom življenja.

 

Prema riječima investitora završetak radova i useljenje je predviđeno u periodu Maj/Juni 2021. godine.

 

Priuštite sebi ekonomičan i ekološki prihvatljiv način grijanja putem konvektora, sa uštedom energije do 35%.

Prednost grijanja na struju je i to što se radi o grijanju bez gubitaka topline, dok gubici topline kod drugih sistema grijanja dosežu i do 25%.

Investitor nudi mogućnost maksimalne kontrole potrošnje temperature u stanu uz zidne konvektore sa savremenim atraktivnim dizajnom koji se uklapa u svaku prostoriju, i jednostavno programiranje uređaja 24/7.

 

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u izgradnji u naselju Centar. Ovo je izuzetno atraktivna lokacija za život zbog svoje centralne pozicije i dostupnosti svih gradskih sadržaja. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine, dječija igrališta i šetališta sa dosta drveća, i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U krugu od cca. 500 m se nalaze: supermarketi, velika zelena pijaca, centralni gradski trg, osnovna škola, obdanište, visokoškolske i srednjoškolske ustanove, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke,  pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Grijanje na struju putem konvektora upotrebom moderne tehnologije kontrole potrošnje el. energije. Kvalitetna višekomorna vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Kvalitetna drvena unutrašnja stolarija. Visokokvalitetne keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Parket u sobama. Instalacije za internet i tv. Interfon. Lift. Odvojeni svi mjerni potrošači.