Broj nekretnine: 71/2023-P1

Trosoban stan površine 74,27 m², u blizini T.C. “Tuzlanka”, Donji Mosnik

Opis nekretnine

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 74,27 m². Nalazi se na 5. spratu stambene zgrade bez lifta (posljednji sprat), u naselju Donji Mosnik, na samo cca. 100 metara od T.C.“Tuzlanka”. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, jedne veće i jedne manje spavaće sobe, kupatila, hodnika, ostave i balkona. Glavne odlike ove nekretnine su odličan raspored prostorija, trostrana orijentacija (sjever-istok-jug), svijetle i prozračne prostorije, mirna lokacija, maksimalno iskorišten stambeni prostor i neposredna blizina svih gradskih sadržaja.  Zajednički parking se nalazi ispred i pored zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbeni kuhinjski elementi i klima uređaj ostaju budućem kupcu GRATIS. Ostali namještaj u stanu se može kupiti po dogovoru prodavca i kupca.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 5. spratu stambene zgrade bez lifta (posljednji sprat), u naselju Donji Mosnik, na samo cca. 100 metara od T.C.“Tuzlanka”. U neposrednoj blizini se nalaze većina visokoškolskih i srednjoškolskih ustanova, osnovne škole, obdanište,  Raiffeisen Bank, Moja Banka, supermarketi “DM”, “Bingo” i “Mercator”, S.C. “Mejdan”, glavna autobuska i željeznička stanica, ugostiteljsko-trgovački objekti, apoteke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Protuprovalna vrata. Podovi parket i keramičke pločice. Klima uređaj. Interfon. Kablovska TV. Telefonski priključak.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine