Broj nekretnine: 5/2023-i1

TRG SLOBODE – STROGI CENTAR GRADA – Poslovni prostor površine 202,40 m², pored restorana “MamaMia”, “PIZZA GARDEN” i Panonskih jezera

Opis nekretnine

Iznajmljuje se poslovni prostor ukupne površine 202,40 m². Nalazi se  u novoizgrađenoj zgradi SPO “Square”, na Trgu Slobode sa najvećim platoom u BiH i velikom fontanom, u strogom  centru Tuzle.   Neposredno pored poslovnog prostora nalaze se  “MamaMia Origins Steak and Wine Restaurant” i “PIZZA GARDEN”, a na samo cca. 50 metara iza objekta nalazi se kompleks slanih Panonskih jezera.

CIJENA NAJMA JE  3000 KM + PDV

Prostor se iznajmljuje kao ROH-BAU i sastoji se od dvije etaže. Prizemlje površine 67,10 m² sastoji se od jedne velike prostorije, suteren površine 135,30 m² sastoji se od jedne velike prostorije, 2 toaleta sa predprostorom i jedne manje prostorije sa garderobom i toaletom za osoblje. Veliki prozorski portali, koji čine prednju stranu poslovnog prostora, su okrenuti prema Trgu Slobode i velikoj fontani. Sa zadnje strane objekta nalazi se gradski parking sa naplatom. U neposrednoj blizini objekta nalaze se Soni trg, Gradska pijaca, Centralni gradski park, spomenik “Kapija”, a glavni ulaz u kompleks Panonskih jezera udaljen je cca. 100 metara. Ovo je veoma prometna lokacija tokom cijele godine, i većina kulturnih i zabavnih manifestacija se održava na Trgu Slobode i Sonom trgu.

 

Lokacija:

Poslovni prostor je  okrenut prema  Trgu Slobode sa najvećim platoom u BiH i velikom fontanom. Ova lokacija pruža najbolje: dinamiku urbanog okruženja, većinu gradskih znamenitosti u neposrednoj blizini i najveće zelene površine u centru grada.

U blizini objekta nalaze se brojne trgovine i ugostiteljski objekti,  zelena pijaca, BIT poslovni inkubator, gore spomenuti turistički kompleks slanih jezera, šetalište Slana banja i tenis tereni, sportsko igralište Telex, Katolički školski centar, Konzulat Republike Hrvatske, kao i brojne znamenite zgrade i institucije kao što su Narodna i univerzitetska biblioteka, Narodno pozorište, Turalibegova džamija, Saborna crkva, i dr.

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar. Vlastiti vodomjer. Aluminijumska vanjska  stolarija.