Broj nekretnine: 112/2020-P1

TRG SLOBODE – STROGI CENTAR GRADA – Dvosoban stan površine 54 m², sa 2 kupatila, pored Čaršijske česme i Panonskih jezera

Opis nekretnine

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 54,00 m². Nalazi se na 1. spratu stambeno-poslovnog objekta pored Trga Slobode, sa najvećim platoom u BiH i velikom fontanom, u strogom  centru Tuzle. U neposrednoj blizini nalazi se Čaršijska česma, a na samo cca. 100 metara iza objekta nalazi se kompleks slanih Panonskih jezera. Zbog svoje lokacije u centru grada, blizine Panonskih jezera i svih gradskih sadržaja, ova nekretnina predstavlja dobru investiciju u svrhu iznajmljivanja na kraći ili duži period. Stanu se pristupa iz ulice “Trg Slobode” koja se nalazi u pješačkoj zoni. Stan se sastoji  od dvije etaže. U prizemlju se nalazi ulazni hol, veliki prostor ispod stepenica i velika ostava. Na spratu se nalaze dnevni boravak, spavaća soba, radna soba, kuhinja, veliko kupatilo, malo kupatilo i hodnik. Prizemlje i sprat su međusobno povezani drvenim stepeništem. Vlasnik je 2015. godine adaptirao stan, i tom prilikom je postavio vanjsku izolaciju, novi krov i oluke, PVC vanjsku stolariju, novu unutrašnju drvenu stolariju, nove elektro i vodo instalacije, i nove radijatore koji su spojeni na centralno gradsko grijanje. Stan je dvostrano orijentisan (jug-zapad), a okružen je drugim stambeno-poslovnim objektima.  U neposrednoj blizini objekta nalaze se Soni trg, Gradska pijaca, Centralni gradski park, spomenik “Kapija”, a glavni ulaz u kompleks Panonskih jezera je udaljen cca. 100 metara.

 

NAPOMENA: Vlasnik je zainteresovan za zamjenu za jednosoban stan u Tuzli.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi na 1. spratu stambeno-poslovnog objekta pored Trga Slobode, sa najvećim platoom u BiH i velikom fontanom, u strogom  centru Tuzle. U neposrednoj blizini nalazi se Čaršijska česma, a na samo cca. 100 metara iza objekta nalazi se kompleks slanih Panonskih jezera. Ova lokacija pruža najbolje: dinamiku urbanog okruženja, većinu gradskih znamenitosti u neposrednoj blizini, i najveće zelene površine u centru grada.

U blizini objekta nalaze se brojne trgovine i ugostiteljski objekti,  zelena pijaca, BIT poslovni inkubator, gore spomenuti turistički kompleks slanih jezera, šetalište Slana banja i tenis tereni, sportsko igralište Telex, Katolički školski centar, Konzulat Republike Hrvatske, kao i brojne znamenite zgrade i institucije kao što su Narodna i univerzitetska biblioteka, Narodno pozorište, Turalibegova džamija, Saborna crkva, i dr.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vlastiti vodomjer. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Brodski pod u dnevnom boravku, sobama i hodniku. Keramičke pločice u kuhinji, oba kupatila i prizemlju. Automatski osigurači. Kablovska TV. Telefonski priključak.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.