Broj nekretnine: 106/2018-P1

STUPINE B-4 – INVESTICIJA. Komforan, adaptiran trosoban stan površine 102 m², pogodan za poslovni prostor, sa dva ulaza

Opis nekretnine

Prodaje se komforan, adaptiran trosoban stan, uknjižene površine 89,00 m² dok je stvarna korisna površina stana cca. 102,00 m². Nalazi se u prizemlju stambene zgrade, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine, zgrada B-4. Dodatna površina je dobivena kompletnim zatvaranjem terase, čime se dobilo na površini dnevnog boravka, i zatvaranjem velike lođe, koja se takođe može koristiti za ulaz u stan. Raspored prostorija u stanu je takav da je jednim dijelom prilagođen stanovanju, dok se drugi dio može koristiti kao kancelarije (ordinacija) sa toaletom i posebnim ulazom sa parkinga zgrade. Vlasnik posjeduje projekat i rješenje za razdvajanje stana na poslovni i stambeni dio.   2005. godine izmjenjene su elektro i  vodo instalacije u stanu, postavljena je nova vanjska PVC stolarija sa protuprovalnim staklima na prozorima, postavljene nove keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i dijelu hodnika, i ugrađena nova protuprovalna vrata. Takođe su potpuno zatvorene terasa i lođa,  gdje je postavljena dodatna termo i hidro izolacija.

Odlična iskorištenost prostora, prilagođenost poslovnoj djelatnosti, niža spratnost, odličan kvalitet gradnje, atraktivna lokacija sa dosta pješačkog prometa, prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od prednosti ove nekretnine i čine je odličnom investicijom. U ulazu pored stana se nalazi ostava cca. 12,00 m² koju koristi ovaj stan.  Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine, Tuzla. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, T.C. “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska  stolarija sa protuprovalnim staklima. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama i dijelu hodnika. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji, toaletu, ostavi i dijelu hodnika. Lift. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.