Broj nekretnine: 3/2023-P1

STUPINE B-13 – Manji poslovni prostor površine 32,78 m²

Opis nekretnine

Prodaje se manji poslovni prostor uknjižene površine 32,78 m². Nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine, zgrada B-13. Prostor se sastoji od ulaznog hola, glavne prostorije i toaleta sa predprostorom. U osnovi, prostor se sastojao iz jedne prostorije sa toaletom i predprostorom, ali je vlasnik pregradnim zidom od regipsa odvojio ulazni dio od glavne prostorije, tako da budući kupac, po potrebi, može vrlo jednostavno ukloniti pregradni zid. Prostor ima omogućen prilaz sa obje strane zgrade, odnosno prednje i zadnje strane. Sa zadnje strane, prilaz je omogućen preko stepeništa koje do prostora vodi direktno sa zajedničkog parkinga i ulice koja prolazi iza zgrade. Istim stepeništem je moguće ući i u ulaz zgrade koji se nalazi odmah pored ulaznih vrata  u poslovni prostor. Sa prednje strane zgrade, kroz ulaz zgrade, prilaz je omogućen direktno sa platoa koji se nalazi ispred zgrade. Prilaz poslovnom prostoru sa prednje strane zgrade je pogodan za unos robe ili ulaz licima koje imaju poteškoće u hodanju jer je prilaz do prostora ravan i nema stepenica. Zbog svoje lokacije, veličine i prilaza sa obje strane zgrade, prostor je pogodan za kancelarijske djelatnosti, servise, ordinacije, frizerske salone, agencije, predstavništva manjih firmi i slične djelatnosti. Mali režijski troškovi, atraktivna lokacija sa svim gradskim sadržajima u blizini i prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od prednosti ove nekretnine. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom i šifratorom. Zajednički parking nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Prostor posjeduje vlastiti vodomjer. Centralno gradsko grijanje se trenutno naplaćuje po kvadratnom metru, ali je moguća i ugradnja kalorimetra/kaliometra za potpunu kontrolu režijskih troškova.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi  u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine, zgrada B-13. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, T.C. “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Općinski sud,  Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke, pijaca i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje (po kvadratu). Vlastiti vodomjer. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod obložen keramičkim pločicama. Zajednički parking.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.