Broj nekretnine: 97/2020-P2

STROGI CENTAR GRADA! Djelomično adaptirana kuća površine cca.100 m² izgrađena na zemljištu površine 105 m² na mirnoj, centralnoj gradskoj lokaciji pored zgrade Narodnog pozorišta, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se stambeni objekat spratnosti prizemlje+1, površine 100 m², izgrađen na parceli površine 105 m². Objekat se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, u blizini zgrade Narodnog pozorišta. Odlična mirna centralna gradska lokacija daje veliki potencijal ovom stambenom objektu. Prizemlje kuće je adaptirano prije par godina.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u centralnom dijelu grada Tuzle u blizini Narodnog pozorišta. Ovo je jedna od najboljih lokacija u gradu. U blizini se nalaze velika Gradska tržnica, gradski trgovi, Panonska jezera, Narodno pozorište, gradski park i razni ugostiteljsko-trgovački objekti.

Standard:

Klima uređaji u sobama na prizemlju. Kamin na spratu. Vanjska PVC stolarija na prizemlju/drvena vanjska stolarija na spratu. Laminat u sobama i hodniku. Keramika u kupatilima. Voda. Struja. Gradska kanalizacija.