Broj nekretnine: 25/2023-P1

NOVA CIJENA! STROGI CENTAR GRADA – Atraktivan četvorosoban stan površine 138 m², pored Gradskog parka i Panonskih jezera

Opis nekretnine

Prodaje se  veoma atraktivan, kvalitetan i funkcionalan, četvorosoban stan uknjižene površine 138,03 m². Nalazi se na 3. spratu zgrade novije gradnje, bez lifta, u strogom centru Tuzle. Zgrada se nalazi na vrhunskoj lokaciji, u ulici Đorđa Mihajlovića, pored Centralnog gradskog parka, šetališta “Korzo” i Panonskih jezera. U neposrednoj blizini nalaze se kipovi “Meša i Ismet”, Narodno pozorište, Trg Slobode sa velikom fontanom, Soni trg, Gradska pijaca, spomenik “Kapija”, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, a glavni ulaz u kompleks Panonskih jezera i veliki gradski parking su udaljeni cca. 150 metara od zgrade.  Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kuhinje, 2 kupatila, toaleta, ostave, hodnika, ulaznog hola, lođe i balkona koji gleda na park i šetalište. Glavne karakteristike ove nekretnine su odlična, centralna gradska lokacija sa svim neophodnim sadržajima u neposrednoj blizini, niža spratnost, dobar raspored prostorija, dvostrana orijentacija (istok-zapad) i svijetle i prozračne prostorije.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima (frižider sa zamrzivačem, šporet, mašina za suđe), ugradbeni plakari, kupatilski namještaj i klima uređaj, ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi  na 3. spratu  zgrade novije gradnje, u ulici Đorđa Mihajlovića, pored Centralnog gradskog parka, šetališta “Korzo” i Panonskih jezera. Ova lokacija pruža najbolje: dinamiku urbanog okruženja, većinu gradskih znamenitosti u neposrednoj blizini i najveće zelene površine u centru grada. U blizini objekta nalaze se brojne trgovine i ugostiteljski objekti,  zelena pijaca, turistički kompleks slanih jezera, šetalište Slana banja i tenis tereni, sportsko igralište Telex, Katolički školski centar, Konzulat Republike Hrvatske, kao i brojne znamenite zgrade i institucije kao što su Narodna i univerzitetska biblioteka, Narodno pozorište, Turalibegova džamija, Saborna crkva, i dr.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vlastiti vodomjer. PVC vanjska  stolarija sa roletnama. Parket u dnevnom boravku sa trpezarijom, spavaćim sobama, hodniku i ulaznom holu. Keramičke pločice u kuhinji, oba kupatila, toaletu, ostavi, lođi i balkonu. Klima uređaj.  Interfon.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.