Broj nekretnine: 27/2023-P1

Stara kuća pored glavnog puta, na parceli površine 433 m², u neposrednoj blizini škole u Solini

Opis nekretnine

Prodaje se stara kuća površine 63 m², koja je upisana u zemljišne knjige, a izgrađena je na parceli ukupne površine 433 m². Nalazi se u naselju Solina, u neposrednoj blizini osnovne škole i džamije, u ulici Veljka Lukića Kurjaka. Pristup kući je  omogućen sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje i vodi prema Doknju. Parcela je potpuno ravna pravougaonog oblika i idealna je za izgradnju porodične kuće. Sa prednje strane je oivičena trotoarom i asfaltnim putem, sa bočne makadamskim putem, a sa ostalih strana se nalaze dvorišta susjednih kuća. Priključci vode, struje, telefona i kablovske TV se nalaze uz parcelu.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.