Broj nekretnine: 25/2014-P

Stara bosanska kuća sa dvorištem površine 165 m² u blizini centra grada, Goli Brijeg

Opis nekretnine

Prodaje se stara bosanska (ruševna) kuća površine cca. 60,00 m², sa dvorištem površine 128,00 m². Nekretnina je izgrađena u naselju Goli Brijeg, u neposrednoj blizini strogog centra grada i Panonskih jezera. Zbog blizine Panonskih jezera i centra grada, ova nekretnina predstavlja potencijalnu investiciju jer se uz financijska ulaganja nakon rušenja i izgradnje nove kuće može pretvoriti u mali pansion sa sobama za izdavanje. Spratnost kuće je Pr+1. Pristup kući je sa ceste koja prolazi kroz naselje Goli Brijeg, sa prednje strane objekta.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Goli Brijeg, i udaljena je samo cca.200 metara od užeg gradskog jezgra. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: tržni centri Merkator i Robot, supermarket “Bingo”, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdanište, osnovne i srednje škole, fakulteti, Narodno pozorište, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Struja. Voda.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.