Broj nekretnine: 1/2024-P1

SREBRENIK – CENTAR – Odličan dvosoban stan površine 52,75 m², 3. sprat, pored Gradskog parka

Opis nekretnine

Prodaje se odličan, veoma funkcionalan, svijetao dvosoban stan niže spratnosti, uknjižene površine 52,75 m². Nalazi se na 3. spratu zgrade novije gradnje (sa liftom), SPO “NITA”, pored Gradskog parka, u ulici 25. novembra u Srebreniku. Uz stan se prodaje i uknjižena ostava površine 3,68 m², koja se nalazi u suterenu zgrade. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, velikog kupatila, hodnika, plakara/ostave i zatvorene lođe. Stan je malo korišten i u odličnom je stanju. Pri izgradnji objekta vlasnik je dodatno ulagao u stan i time podigao kvalitet i funkcionalnost ove nekretnine. Tom prilikom je uklonio  postojeću ostavu da bi proširio kupatilo i postavio nove keremičke pločice i nove vodoinstalacije u kupatilu. U hodniku je kliznim vratima sa ogledalom zatvorio dio hodnika i napravio veliki ugradbeni plakar/ostavu. Također, postavljena su nova drvena unutrašnja vrata, kvalitetna protuprovalna vrata firme “Jelovica”, zatvorena je lođa PVC stolarijom, a na prozore su ugrađeni komarnici i reflektivna folija radi veće privatnosti u stanu. Pod u hodniku i kuhinji je obložio granitnim pločicama, a u sobama je postavio tarket. Svi unutrašnji zidovi su odrađeni dekorativnom tehnikom “San Marco” i ne zahtjevaju krečenje, a takođe je razvedena instalacija i priprema za postavljanje radijatora za centralno grijanje. Glavne karakteristike ove nekretnine su odličan raspored prostorija, niža spratnost, kvalitetno uređenje, istočna orijentacija, svijetle i prozračne prostorije i centralna gradska lokacija sa svim sadržajima u neposrednoj blizini. Zgrada je smještena na lokaciji koja pruža brz i jednstavan pristup svim djelovima grada, a ispred ulaza zgrade se nalazi veliki plato sa drvenim stolom i klupama za stanare.  Parking se nalazi ispred zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima (ravna ploča, napa, pećnica, mašina za suđe), kupatilski namještaj, ugradbeni plakar/ostava u hodniku i klima uređaj ostaju budućem kupcu GRATIS! Ostali namještaj i uređaji u stanu se mogu kupiti po dogovoru kupca i prodavca.

  

Lokacija:

Stan se nalazi na 3. spratu zgrade novije gradnje (sa liftom), SPO “NITA”, pored Gradskog parka, u ulici 25. novembra u Srebreniku. U krugu od cca. 300 metara se nalaze obrazovne ustanove, pješačka zona, Sud, zgrada Opštine Srebrenik, banke, supermarketi, Gradski park, Hotel Park, kao i mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata što doprinosi visokoj frekvenciji pješačkog i auto saobraćaja.

 

Standard:

Grijanje na struju. Vanjska PVC stolarija sa aluminijumskim roletnama, reflektivnim folijama i komarnicima. Unutrašnja drvena stolarija. Protuprovalna vrata “Jelovica”. Tarket u sobama. Keramičke  pločice u kupatilu i zatvorenoj lođi. Granitne pločice u hodniku i kuhinji. Interfon. Telefonski priključak. Podrumska prostorija.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.