Broj nekretnine: 1c/2020-N

SPO ”ATIK MAHALA“ – NOVOGRADNJA! Poslovni prostor površine 18,90 m², u strogom centru grada!

Opis nekretnine

Iznajmljuje se odličan, visokokvalitetan poslovni prostor površine 18,90 m². Nalazi se na samo cca. 50 metara od Trga Slobode i raskrsnice “SKVER”, u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “ATIK MAHALA”. Sastoji se od jedne prostorije, predprostora i toaleta. Ulaz u poslovni prostor je sa prednje strane objekta iz ulice Atik Mahala.  Prostor posjeduje mjerače potrošnje struje, vode i centralnog gradskog grijanja (kalorimetar/kaliometar). Ispred prostora nalazi se gradski parking sa naplatom.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na samo cca. 50 metara od Trga Slobode sa najvećim platoom u BiH i velikom fontanom, u strogom  centru Tuzle, u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “ATIK MAHALA”. U neposrednoj blizini nalazi se Čaršijska česma, a na samo cca. 200 metara od objekta nalazi se kompleks slanih Panonskih jezera. Ova lokacija pruža najbolje: dinamiku urbanog okruženja, većinu gradskih znamenitosti u neposrednoj blizini, i najveće zelene površine u centru grada. U blizini objekta nalaze se brojne trgovine i ugostiteljski objekti, zelena pijaca, BIT poslovni inkubator, gore spomenuti turistički kompleks slanih jezera, a malo dalje i šetalište Slana banja, tenis tereni, sportsko igralište Telex, kao i brojne znamenite zgrade i institucije kao što su Narodna i univerzitetska biblioteka, Narodno pozorište, Turalibegova džamija, Saborna crkva, i dr.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. Vlastiti vodomjer. Aluminijumska vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Klima uređaj. Mermerni pod.