Broj nekretnine: 1c/2020-iN

SPO ”ATIK MAHALA“ – NOVOGRADNJA! Poslovni prostor površine 18,90 m², u strogom centru grada

Opis nekretnine

Iznajmljuje se visokokvalitetan, manji poslovni prostor površine 18,90 m². Nalazi se na samo cca. 50 metara od Trga Slobode i raskrsnice “SKVER”, u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “ATIK MAHALA”. Sastoji se od jedne prostorije i toaleta. Prostor posjeduje klima uređaj, i mjerače potrošnje struje, vode i centralnog gradskog grijanja (kalorimetar/kaliometar). Ispred prostora nalazi se gradski parking sa naplatom.

 

 

Lokacija:


Nekretnina se nalazi na samo cca. 50 metara od Trga Slobode sa najvećim platoom u BiH i velikom fontanom, u strogom  centru Tuzle, u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “ATIK MAHALA”. U neposrednoj blizini nalazi se Čaršijska česma, a na samo cca. 200 metara od objekta nalazi se kompleks slanih Panonskih jezera. Ova lokacija pruža najbolje: dinamiku urbanog okruženja, većinu gradskih znamenitosti u neposrednoj blizini, i najveće zelene površine u centru grada. U blizini objekta nalaze se brojne trgovine i ugostiteljski objekti, zelena pijaca, BIT poslovni inkubator, gore spomenuti turistički kompleks slanih jezera, a malo dalje i šetalište Slana banja, tenis tereni, sportsko igralište Telex, kao i brojne znamenite zgrade i institucije kao što su Narodna i univerzitetska biblioteka, Narodno pozorište, Turalibegova džamija, Saborna crkva, i dr.

 

 

Standard:

 

Kvalitetna vanjska termoizolaciona PVC stolarija tipa “Herceg”. Unutrašnja kvalitetna drvena stolarija, sa skrivenom šarkom i magnetnom bravom. Zidovi u stubištima su termički zaštićeni. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom “Grohe” opremom. U toaletima zidovi su obloženi kvalitetnom prvoklasnom keramikom.

 

Sadržaj:

 

Poslovni prostor 18,90 m²  sastoji se od:

– Glavna prostorija – 15,80 m²

– Toalet sa predprostorom – 3,10 m²

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane investitora.