Broj nekretnine: 36/2024-P2

SOLINA-INVESTICIJA! Kvalitetna kuća novije gradnje stambene površine cca. 210,00 m², sa tri zasebne stambene jedinice i dvorištem površine 290 m², izgrađena na odličnoj lokaciji u blizini svih gradskih sadržaja!

Opis nekretnine

Prodaje se porodična kuća novije gradnje, površine cca. 210 m², sa tri zasebne stambene jedinice i uređenom baštom (dvorištem) površine 290 m². Kuća se nalazi u gradskom naselju Solina, udaljenom cca. 2,5 km od naselja Brčanska Malta. Pristup kući je omogućen direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje. Kuća je izgrađena u nekoliko faza u periodu od 2000. do 2011. godine.

NAPOMENA: Postoji mogućnost zamjene kuće za manji stan površine od 40 do 45 m² uz nadoplatu !

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

SPRATNOST

Prizemlje: 55 m² – hodnik, kupatilo, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i spavaća soba.

Prvi sprat: 75 m² – terasa na ulazu, hodnik, kupatilo, dnevni boravak i kuhinja/trpezarija spojeni, spavaća i dječija soba, terasa s prednje strane.

Drugi sprat: 80 m² – terasa na ulazu, hodnik, kupatilo, dnevni boravak i kuhinja/trpezarija spojeni, spavaća i dječija soba, ostava, garderober, francuski balkon s prednje strane.

Dodatno: Ostava ispod stepeništa za drugi sprat 5 m², kotlovnica 8 m².

Standard:

Grijanje: spojene dvije opcije – toplotna pumpa i peć na čvrsto gorivo, radijatorsko grijanje na svim etažama sa mogućnostima uključivanja pojedinačno svake etaže. Struja, voda i grijanje odvojeni za svaku etažu posebno, ulazi potpuno odvojeni, funkcionalno odvojena tri stana.