Broj nekretnine: 1/2021-P1

SLAVINOVIĆI – Moderna kuća u izgradnji površine 240 m², sa 5 spavaćih soba, 5 kupatila, garažom i svim dozvolama za gradnju

Opis nekretnine

Prodaje se moderna kuća u izgradnji, ukupne površine cca. 240,00 m², dimenzija 10,0m X 14,0m i spratnosti Pr+1, sa kompletnom projektnom dokumentacijom, urbanističkom i građevinskom dozvolom, urađenim geo bušenjem terena i plaćenom rentom za zemljište. Objekat se nalazi u naselju Slavinovići, u blizini Richmond park koledža (bivši Turski koledž), Hotela “Tehnograd” i policijske stanice. Izgrađena je na parceli površine 817,00 m². Prilaz kući je sa asfaltnog puta koji vodi kroz naselje, preko zajedničkog makadamskog pristupnog puta dužine cca. 100 metara. Nalazi se u mirnom dijelu naselja, okružena zelenilom i ima predivan pogled na okolni krajolik. Prilaz kući je sa zadnje (sjeverne) strane, gdje se nalazi garaža i ulaz u kuću. Sa prednje (južne) strane se nalaze terase u 2 nivoa sa urađenim potpornim zidom, i ograđena šuma koja je sastavni dio dvorišta i parcele.  Vlasnik je u cijelom objektu postavio vodovodnu i elektro instalaciju, instalacije za centralno grijanje i aluminijumsku vanjsku stolariju sa roletnama. U prizemlju objekta je urađeno podno grijanje, podovi su obloženi prvoklasnim keramičkim pločicama i urađena je keramika u kupatilu, kuhinji, ulaznom holu i stepeništu. Na spratu je urađen estrih i instalacije od grijanja pripremljene za postavljanje radijatora, postavljena je keramika u svim kupatilima i vešeraju. Krov je jednovodni sa termo izolacijom, a oluci su sprovedeni u cijevi koje vode oborinske vode u septičku jamu. Kuća pojeduje i tavan koji se može koristiti kao velika ostava.

 

NAPOMENA:

Uzevši u obzir mirnu lokaciju nekretnine, dobru saobraćajnu povezanost sa gradom i pogodnost da budući kupac već ima  priključak vode (gradski vodovod) i priključak struje (10 kW), sobe sa zasebnim kupatilima, ova kvalitetna nekretnina se takođe može koristiti i kao dom za starije osobe.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Slavinovići. Udaljena je cca. 500 metara od “Turskog koledža”, i cca. 650 metara od policijske stanice, supermarketa “Bingo”, Hotela “Tehnograd”, osnovne škole, pošte, apoteke i taxi stajališta. Okružena je porodičnim kućama i ima dobru saobraćajnu komunikaciju sa ostalim dijelovima grada.

 

 

Sadržaj:

Prizemlje:

– Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, jedne spavaće sobe, kupatila, ulaznog hola sa stepeništem koje vodi na sprat, garaže i kotlovnice.

Sprat:

– Sastoji se od  4 spavaće sobe sa zasebnim kupatilima (svaka soba ima svoje kupatilo), radne sobe, vešeraja, hodnika sa stepeništem i balkona.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.