Broj nekretnine: 11/2021-i2

SLATINA! Višenamjenski manji poslovni prostor uknjižene površine 16,75 m²

Opis nekretnine

Izdaje se multifunkcionalan, manji poslovni prostor uknjižene površine 16,75(dok je stvarna površina prostora oko 18,00 m²) u prizemlju stambene zgrade u popularnom gradskom naselju Slatina. Prostor se nalazi na dobroj lokaciji pored tržnog centra. Poslovni prostor se sastoji iz jedne prostorije, čajne kuhinje i toaleta. Odmah pored objekta se nalazi prostrani parking prostor za automobile koji je besplatan. Zbog dobre lokacije, manje kvadrature, atraktivnog enterijera i besplatnog parkinga ova nekretnina je jako interesantna i ima potencijal za tihe obrte, agencije, advokate odnosno širok spektar administrativni i uslužnih djelatnosti.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na veoma atrakivnoj i prometnoj lokaciji, u prizemlju stambenog objekta u naselju Slatina. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, SKC “Mejdan”, robna kuća “Tuzlanka”, supermarketi “Bingo”, ugostiteljsko-trgovački objekti, pošta, apoteke i banke.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija eloksirani aluminij. Unutrašnja drvena stolarija. Stropna rasvjeta. Keramika na podovima. Automatski osigurači. Čajna kuhinja.

.