Broj nekretnine: 34/2021-i1

SLATINA – Poslovni prostor površine 43 m², pored škole, većine fakulteta i T.C. “Tuzlanka”SLATINA – Poslovni prostor površine 43 m², pored škole, većine fakulteta i T.C. “Tuzlanka”

Opis nekretnine

Iznajmljuje se poslovni prostor površine 43,00 m², sa upotrebnom dozvolom za ugostiteljstvo i prehranu. Nalazi se na prometnoj lokaciji, u prizemlju stambeno-poslovne zgrade pored srednje Elektrotehničke škole, većine fakulteta i T.C. “Tuzlanka”, u naselju Slatina. Veoma je pogodan za ćevabdžinicu, fast food, piceriju ili pekaru. Prednjim dijelom je okrenut prema autobuskoj stanici i glavnoj ulici. Sastoji se od glavne prostorije (izložbeno-prodajnog dijela), druge prostorije (proizvodno/pripremni dio) i dva toaleta sa predprostorom. Prostor posjeduje vlastiti vodomjer, ventilaciju i odžak, a visina stropa je 4,30 m. Grijanje je na kalorimetar/kaliometar. Iza i pored zgrade nalazi se besplatni parking.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade pored srednje škole, većine fakulteta i T.C. “Tuzlanka”, naselje Slatina. 100 metara od pekare nalazi se gradski stadion “Tušanj, a krugu od 200 metara se nalaze fakulteti, srednje i osnovne škole, Dom zdravlja, obdaništa, tržni centri, kulturni i sportski objekti, marketi “Mercator” i “Bingo” i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. Aluminijumska vanjska stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Pod mermer i keramičke pločice. Automatski osigurači. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak. Zajednički parking.