Broj nekretnine: 78/2021-P2

SLATINA! Moderan, kompletno adaptiran trosoban stan uknjižene površine 66,00 m² (stvarne cca.68 m²) , odlične dispozicije prostora, sa dvije zatvorene lođe na atraktivnoj lokaciji

Opis nekretnine

Prodaje se moderan, atraktivan, kompletno adaptiran trosoban stan uknjižene površine u zemljišnim knjigama 66,00 m² dok je stvarna kvadratura stana cca.68dobivena zatvaranjem dvije lođe koje samo djelomično ulaze u uknjiženu kvadraturu stana. Nekretnina se nalazi na osmom spratu stambene zgrade u naselju Slatina. Stan je adaptiran u periodu do 2017.godine. Prilikom adaptacije u stanu su postavljena nova kvalitetna protivprovalna vrata, postavljena je kvalitetna PVC termoizolaciona vanjska stolarija, zamijenjene elektro i vodo instalacije, adaptirano kupatilo i hodnik, presložen i prelakiran lamelni parket, postavljen klima uređaj. Izuzetna lokacija, fantastičan raspored prostorija, dvostrana orijentacija istok-sjever, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove kvalitetne nekretnine. Igrališta za djecu se nalaze neposredno pored zgrade,a zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

NAPOMENA: U oglašenu cijenu stan ulazi ugradbena kuhinja i klima uređaj GRATIS!

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine” na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na osmom spratu stambene zgrade u naselju Slatina. Ovo naselje je atraktivno i poželjno za porodični život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, T.C. “Tuzlanka”, supermarket “Bingo” pošta, apoteke i banke.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kvalitetna vanjska termoizolaciona PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Lamelni parket u sobama. Keramika u kupatilu, kuhinji, ostavi i na lođama. Protuprovalna vrata. Automatski osigurači. Ostava. Klima uređaj. Internet i kablovska.