Broj nekretnine: 79/2021-P2

SLATINA- INVESTICIJA-GARSONJERA! Praktična garsonjera uknjižene površine 21,00 m² na atraktivnoj lokaciji

Opis nekretnine

Prodaje se praktična garsonjera uknjižene površine u zemljišnim knjigama 21 m². Stan se nalazi na 16.spratu stambene zgrade u popularnom tuzlanskom naselju Slatini. Ova rijetka nekretnina na tržištu nekretnina je odlična prilika za kupce koji planiraju izdavanjem stana imati siguran povrat novca kao i za mlade bračne parove i samce sa obzirom da u tom cijenovnom rangu ima minimalan broj nekretnina za prodaju. Igrališta za djecu se nalaze neposredno pored zgrade,a zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine” na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 16. spratu stambene zgrade u naselju Slatina. Ovo naselje je atraktivno i poželjno za porodični život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, T.C. “Tuzlanka”, supermarket “Bingo” pošta, apoteke i banke.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Lamelni parket u sobi i hodniku. Keramika u kupatilu. Klima uređaj. Internet i kablovska.