Broj nekretnine: 17/2022-P1

SJENJAK – Svijetao trosoban stan površine 81 m², sa ostavom i lođom

Opis nekretnine

Prodaje se djelimično adaptiran, svijetao trosoban stan uknjižene površine 81,00 m², dok je stvarna površina stana cca. 84,00 m². Vlasnik je  preuređenjem jedne lođe dobio dodatnu korisnu površinu stana koju je iskoristio za proširenje kuhinje i trpezarije. Stan se nalazi  na 9. spratu (nije posljednji sprat) stambene zgrade sa dva lifta, u ulici Ismeta Mujezinovića, u naselju Sjenjak. Sastoji se od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, vešeraja, ulaznog hola, degažmana, ostave i jedne lođe. Adaptacija je rađena u više navrata. 2019. godine postavljena je nova PVC vanjska stolarija u većoj spavaćoj sobi. 2018. godine potpuno je renovirano kupatilo, a 2010. godine preuređena je lođa u kuhinju i postavljeni novi PVC prozori u kuhinji, od toaleta je napravljen vešeraj, postavljene keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom, degažmanu i ulaznom holu, postavljeni novi radijatori u manjoj spavaćoj sobi i kupatilu, izmijenjeni ventili na svim radijatorima, izmijenjene elektro i vodo instalacije u kuhinji i postavljeni automatski osigurači. Takođe je brušen i lakiran parket, urađen rofix na zidovima u dnevnom boravku, kuhinji sa trpezarijom, ulaznom holu i degažmanu, i postavljena  kvalitetna protuprovalna ulazna vrata marke “Jelovica”. Bitno je napomenuti da su u vešeraju ostavljene instalacije za toalet tako da budući vlasnik može vrlo jednostavno promijeniti namjenu vešeraja u toalet. Dvostrana orijentacija (sjever-jug), dobra spratnost, idealan raspored prostorija, i veoma atraktivna i tražena lokacija čine ovaj stan veoma ugodnim za život. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom. Zajednički parking se nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Klima uređaj, kuhinjski elementi i police u ostavi ostaju budućem kupcu GRATIS.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 9. spratu (nije posljednji sprat) stambene zgrade sa dva lifta, u ulici Ismeta Mujezinovića, u naselju Sjenjak. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća, i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM” i  T.C. “Dramar”, Urgentno-klinički centar “Dr. Mustafa Mujbegović”, “Medical Institute Bayer”, ambulanta, osnovne škole, obdaništa, sportski tereni, igrališta za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija drvo/PVC. Unutrašnja drvena  stolarija. Pod u sobama parket. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji sa trpezarijom, degažmanu i ulaznom holu. Dva lifta. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon.