Broj nekretnine: 56/2023-P2

SJENJAK-NOVIJA GRADNJA! Kvalitetan i funkcionalan, namješten četverosoban stan (uknjižen kao trosoban), površine 96,99 m² sa dvije lođe!

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan, namješten četverosoban stan (uknjižen kao trosoban), uknjižene površine 96,99 m², lociran u novijoj stambenoj zgradi u popularnom tuzlanskom naselju Sjenjak. Kvalitetan enterijer racionalno ukomponovan u stambeni prostor, funkcionalan raspored prostorija, dvostrana orijentacija stana jug-sjever i odlična lokacija daju ovoj nekretnini dodatni kvalitet. Stan je naknadno modifikovan čime je dobivena dodatna spavaća soba. Važno je napomenuti stambena jedinica ima opciju ugradnje vlastitog kaliometar (mjerilo za potrošnju toplotne energije) vodomjer i mjerilo za potrošnju električne energije.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENA: Stan se prodaje sa ugradbenom kuhinjom ali postoji opcija prodaje stana sa kompletnim namještajem.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambeno-poslovnom objektu novije gradnje, tzv. “Bingo” zgrada na Sjenjaku. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM” i T.C. “Dramar”, Medicinski institute “Bayer”, osnovna škola, obdanište, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija od petokomornih PVC profila sa termo i zvučnom izolacijom. Unutrašnja drvena stolarija. Pod dnevnog boravaka i spavaćih soba je lamelni parket. Podne obloge u kupatilu, toaletu, hodniku, ostavi i na lođama su od keramičkih pločica. Klima uređaj. Protivprovalna vrata. Kablovska TV. Internet. Interfon. Vlastiti vodomjer.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.