Broj nekretnine: 51/2023-P1

NOVA CIJENA! SJENJAK “C” BLOK – Dvoetažni petosoban stan površine 142 m², na 3. spratu

Opis nekretnine

Prodaje se dvoetažni, petosoban stan uknjižene površine 142,00 m². Nalazi se na 3. i 4. spratu stambene zgrade sa liftom, u ulici Ismeta Mujezinovića, naselje Sjenjak, Blok “C”. Prva etaža stana sastoji se od: dnevnog boravka, radne sobe, kuhinje, trpezarije, ostave, predprostora toaleta, toaleta, vešeraja, hodnika, ulaznog hola i lođe. Druga etaža sastoji se od: 3 spavaće sobe, velikog kupatila, garderobera, predsoblja/hola i lođe. Etaže su povezane drvenim stepeništem. Budući vlasnik stana ima opciju da od vešeraja na prvoj etaži napravi još jedno kupatilo. Stan je veoma funkcionalan, svijetao, dvostrano orijentisan (istok-jug) i odlično pozicioniran u samoj zgradi. Posjeduje i podrumsku prostoriju, a zajednički parking za stanare nalazi se pored i ispred zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Stan se nalazi na 3. i 4. spratu stambene zgrade sa liftom, u ulici Ismeta Mujezinovića, naselje Sjenjak, Blok “C”. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM”, T.C. “Sjenjak”, T.C. “Dramar”, salon automobila “Toyota”,  osnovne škole, obdanište, sportski tereni, igralište za djecu, ambulanta, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Podovi parket, keramičke pločice i vinas pločice. Interfon. Telefonski priključak.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.