Broj nekretnine: 18/2021 i2

ROBOT AVAZ-CENTAR! Atraktivan namješten jednosoban stan sa lođom površine 40 m², vrhunskog kvaliteta gradnje na centralnoj gradskoj lokaciji

Opis nekretnine

Izdaje se atraktivan jednosoban stan površine 40 m² sa otvorenom lođom pozicioniran na trećem spratu stambeno poslovne zgrade, lociran u strogom centru grada. Nekretina se izdaje sa kuninjskim uređajima i kvalitetnim namještajem. Atraktivna lokacija, lijep pogled, niska spratnost, i funkcionalnost su bitne karakteristike stana. Stubište i ulaz su odlično održavani.

NAPOMENA: Stan se izdaje samo zaposlenim osobama.

Lokacija:

Stan se nalazi u stambeno poslovnom objektu “Robot Avaz” u centru Tuzle. U neposrednoj blizini se nalazi Mup TK, Sud i Tužilaštvo TK, Opština Tuzla, “Mellain” centar, market “Konzum”, popularno tuzlansko šetalište Slana Banja, Panonska jezera, osnovne i srednje škole, visokoškolske ustanove, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, apoteke, banke, auto salon “Inter-auto”, kao i svi ostali sadržaji koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Vanjska stolarija je visokokvalitetna PVC termoizolaciona izuzetnog termičkog i izolacionog kvaliteta. Ulazna vrata u stan su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je drvena. Završna podna obloga u dnevnom boravku i trpezariji je visokokvalitetni bambusov parket. U kupatilu zidovi su obloženi kvalitetnom talijanskom keramikom. Zidovi u stanu su obrađeni u bijeloj boji. Stan ima vlastiti vodomjer i mjerače električne i toplotne potrošnje (kaliometar). Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan kamerom.