Broj nekretnine: 20/2023-P2

RIJETKOST NA TRŽIŠTU! Moderan, ekskluzivan, vrhunski namješten četverosoban stan, površine 87,49 m² sa balkonom, naselje Irac

Opis nekretnine

Prodaje se ekskluzivan, moderno namješten četverosoban stan, uknjižene površine 87,49 m², lociran u novijoj stambenoj zgradi u naselju Irac. Stan je u uknjižen kao četverosoban, sa time da je jedna spavaća soba trenutno u funkciji gardarobera. Moderan enterijer predivno ukomponovan u stambeni prostor, odličan raspored prostorija, kao i detaljno i brižno birani komadi kvalitetnog namještaja i dizajnerska kuhinja daju ovoj nekretnini dodatni kvalitet i izdvajaju je u našoj ponudi nekretnina.  Ugrađeni materijali, počevši od fasadnog sistema sa izvrsnim toplotnoizolacijskim svojstvima, kvalitetne vanjske stolarije, do prvoklasnog hrastovog parketa i sanitarnih uređaja i prostranog lifta za 6 osoba marke “Schindler” su garancija budućem kupcu da će živjeti u kvalitetnom stanu sa svim neophodnim sadržajima na dohvat ruke. Sve pozicije vanjske stolarije su od petokomornih PVC profila sa termo i zvučnom izolacijom. Unutrašnja stolarija je drvena, a ulazna vrata su protivprovalna i protivpožarna izuzetne kvalitete. Zidovi u predsoblju prema stanu su termički zaštićeni. Podne obloge u kupatilu i na balkonu su prekrivene visokokvaltetnim keramičkim podnim pločicama. Pod dnevnog boravaka, spavaćih soba, gardarobera i hodnika, je visokokvalitetni lamelni hrastov parket. Kupatilo je opremljeno kvalitetnom sanitarnom opremom i kupatilskim ormarićima.

Važno je napomenuti stambena jedinica ima vlastiti kaliometar (mjerilo za potrošnju toplotne energije), vodomjer i mjerilo za potrošnju električne energije.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENA: Stan se prodaje sa kompletnim namještajem i kuhinjom.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Irac pored tržnih centara “Bingo” i “Crvena Jabuka” i okružen je novoizgrađenim stambenim objektima. Stambeni objekat se nalazi u neposrednoj blizini sjeverne i južne gradske saobraćajnice i ima odličnu komunikaciju sa ostalim djelovima grada. U blizini stambenog objekta se nalaze fakulteti, srednje i osnovne škole, obdaništa, tržni centri, kulturni i sportski objekti, odnosno svi sadržaji neophodni za kvalitetan život.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija od petokomornih PVC profila sa termo i zvučnom izolacijom. Unutrašnja drvena stolarija. Pod dnevnog boravaka, spavaćih soba, gardarobera, predsoblja i hodnika je visokokvalitetni hrastov parket. Podne obloge u kupatilu i na balkonu su prekriveni visokokvaltetnim keramičkim pločicama. Protivprovalna vrata. Kablovska TV. Internet. Interfon. Kaliometar. Vlastiti vodomjer.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.