Broj nekretnine: 46/2023-P2

RIBNICA-INVESTICIJA! Dvije vikendice izgrađene na prelijepoj parceli površine 1010 m² pored rijeke Krivaje , sa lijepim kultivisanim dvorištem i privatnom plažom, pogodne za razvoj turističke i ugostiteljske djelatnosti

Opis nekretnine

Prodaju se dvije vikendice izgrađene na atraktivnom zemljištu pogodne za sve vrste turistićkih i ugostiteljskih djelatnosti. Na placu postoji još jedan objekat u izgradnji. Pošto se zemljište nalazi neposredno pored rijeke Krivaje pogodno je za izgradnju dodatnih objekata i razvoj projekta tipa etno sela, te bi moglo biti interesantno potencijalnim investitorima. Vikendice su izgrađene na  zemljišnoj parceli ukupne površine 1010 m². Nekretnine se nalaze na lijepoj i mirnoj lokaciji te nude potpunu privatnost i mir. Vikendice se  odlikuju funkcionalno raspoređenim prostorom i atraktivnom lokacijom sa odličnom komunikacionom infrastrukturom. Posebna pogodnost je privatno kupalište i mala privatna plaža pored rijeke Krivaje. Pored same rijeke Krivaje postavljeni su i šadrvani koji pružaju mogućnost bavljenja ugostiteljstvom u mirnom i izdvojenom okruženju.  Pristup zemljištu je sa asfaltnog regionalnog puta.

SADRŽAJ:

Vikendica 1

Prizemlje: Kuhinja i trpezarija, dnevni boravak, kupatilo i vanjska terasa.

Potkrovlje: Dvije spavaće sobe.

Vikendica 2

Prizemlje: Veliki dnevni boravak i kuhinja

Potkrovlje: Dva apartmana sa kupatilima.

Lokacija:

Stambeni objekti se nalaze na prelijepoj mirnoj intimnoj lokaciji u naselju Predražići (Ribnica), općina Zavidovići. Nekretnina je udaljena cca.12 kilometara od Banovića, 30 kilometara od Olova  i oko 43 kilometra od grada Tuzle. Iako smješten na mirnoj lokaciji, u blizini se nalaze svi objekti neophodni za ugodan način života kao što su trgovina, pekara, škola, autobuska stanica, benzinska pumpa i slično.

Standard:

Grijanje na klimu/kruta goriva. Vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi kombinacija laminat/parket/ keramika. Privatni parking. Kamin.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane vlasnika nekretnine.