Broj nekretnine: 55/2023-P1

PURAČIĆ – Veliko imanje pored Džamije, sa dvije kuće i 3 pomoćna objekta, na parceli 3832 m²

Opis nekretnine

Prodaje se veliko porodično imanje sa dvije kuće i tri pomoćna objekta, izgrađeni na parceli ukupne površine 3832 m². Nalazi na samo cca. 70 metara od Džamije u Puračiću, Općina Lukavac. Od kružnog toka i spomenika u Puračiću udaljeno je cca. 150 metara. Prilaz nekretnini je direktno sa asfaltnog puta koji vodi kroz naselje. Na parceli se nalaze dva stambena objekta spratnosti Pr+1 i Pr+Pot, plus tri prizemna (pomoćna) objekta. Ispred kuća nalazi se ravno dvorište, a iza je nekada bio voćnjak. Kuća je priključena na gradsku elektro mrežu i ima vlastiti bunar.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi samo cca. 70 metara od Džamije u Puračiću, Općina Lukavac. Od kružnog toka u Puračiću udaljeno je cca. 150 metara. Okružena je porodičnim kućama i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju. U krugu od 500 metara se nalaze ugostiteljsko trgovački objekti, pijaca i Vašar u Puračiću, market “Bingo”, osnovna škola, izletište Pljuštak i drugi sadržaji.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.