Broj nekretnine: 58/2020-P2

PRILIKA-SNIŽENO-STROGI CENTAR GRADA! Atraktivan dvosoban stan površine 65,00 m², sa lođom i balkonom na prvom spratu u strogom centru grada!

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan stan odlične dispozicije uknjižene površine 65,00 m² u stambenoj zgradi na odličnoj lokaciji u strogom centru grada. Maksimalno iskorišten stambeni prostor uz odličan raspored prostorija, orijentacija stan sjever-jug, svijetle i prozračne prostorije, niska spratnost i odličan kvalitet gradnje su glavne odlike ove izuzetne nekretnine. Stan je djelomićno adaptiran prije nekoliko godina. Zbog svoje izuzetne lokacije stan je moguće pretvoriti u poslovni prostor tipa kancelarijskog prostora ili ordinacije.

NAPOMENA: Stan posjeduje podrumsku prostoriji površine cca. 15 m².

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u naselju Centar. Zgrada u kojoj se nalazi stan je locirana na  na centralnoj gradskoj lokaciji u blizini Narodnog pozorišta. Ova lokacija je veoma popularna i atraktivna jer se nalazi u centralnom gradskom jezgru i blizini svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalazi cetralni gradski trg, parkovi, osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, sportsko-rekreativni centar “Panonska jezera”, apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kvalitetna PVC vanjska stolarija u jednoj od soba. Kvalitetna drvena unutrašnja stolarija. Hrastov parket u sobama i trpezariji. Kvalietna keramika u kupatilu, kuhinji, predsoblju i ostavi. Protuprovalna vrata.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.