Broj nekretnine: 78/2020-P2

Prekrasan jednosoban stan površine 46,70 m² sa ostavom od 4,15 m², posjeduje potencijal za pretvaranje u manji dvosoban, novija gradnja, Slavinovići Ušće

Opis nekretnine

Prodaje se prekrasan, prostran jednosoban stan velikog potencijala, novije gradnje, odlične dispozicije i dobrog kvaliteta gradnje, površine 46,70 m². Stan posjeduje i ostavu koja se nalazi na istom spratu (fizički odvojenu od stana) površine 4,15 m². Zgrada u kojoj se nalazi stan je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Stambena zgrada je izgrađena 2008. godine i odlično je očuvana. Vlasnik je dodatno podigao nivo kvalitete stana sa ugradnjom kvalitetnih protuprovalnih i protupožarnih vrata, postavljanjem kvalitetnog parketa u dnevnom boravku, hodniku i trpezariji. Osim toga ugrađeni su novi kupatilski elementi, i keramičke pločice u kuhinji. Pored dobre kvalitete gradnje, nekretninu karakteriše i izuzetna lokacija i otvoren pogled.

Stan posjeduje potencijal za pretvaranje u manji dvosoban, preinakom trpezarije u manju sobu.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u blizini supermarketa“Bingo”/ bivši “Interex”, na 6. spratu stambene zgrade novije gradnje, u naselju Slavinovići Ušće. Naselje Slavinovići su jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo” i “Dramar”, Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

 

 

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku, trpezariji i hodniku. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Ugradbena kuhinja. Protuprovalna/protupožarna vrata.  Automatski osigurači. Internet.  Kablovska TV. Interfon. Lift.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.