Broj nekretnine: 167/2015-P

Potpuno adaptiran, funkcionalan poslovni prostor površine 44,80 m² na dobroj lokaciji, Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se potpuno adaptiran poslovni prostor površine 44,80 m² u naselju Slavinovići. Poslovni prostor je kompletno adaptiran 2014. godine. Prilikom adaptacije je postavljena nova vanjska stolarija, nove podne obloge od kvalitetnih keramićkih pločica kao i spušteni stropovi sa ambijentalnom rasvjetom. Zamijenjene su elektro i vodo instalacije, postavljena nova kuhinja, kompletno adaptirano kupatilo. Objekat je okružen trgovaćkim objektima i nalazi se u pješačkoj zoni naselja. Poslovni prostor se može koristiti za izložbeno-prodajne djelatnosti, poslovnice bilo koje vrste, sjedište manjih firmi, agencije i slično. Ispred poslovnog prostora se nalazi veliki (besplatan) parking proctor.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na veoma frekventnoj lokaciji u naselju Slavinovići koje je jedno od većih tuzlanskih stambenih naselja. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja neophodnih za ugodan način življenja. Osnovna škola se je udaljena stotinjak metara od poslovnog prostora. U blizini se nalaze trgovaćki i zanatski objekti, supermarketi “Bingo” i “Dramar”,  Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole,  apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Sadržaj:

Poslovni prostor se sastoji od dvije prostorije i kupatila.

Standard:

Centralno gradsko grijanje (poslovni prostor posjeduje kaliometar). Aluminijska vanjska stolarija. Spušteni strop sa led rasvjetom. Kvalitetne keramićke pločice u prostorijama i kupatilu. Automatski osigurači.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.