Broj nekretnine: 3/2024-i1

Poslovni prostor površine 28,65 m², na frekventnoj lokaciji, T.C. “Sjenjak”

Opis nekretnine

Iznajmljuje se poslovni prostor uknjižene površine 28,65 m². Nalazi se u prizemlju T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Pozicioniran je na južnoj strani tržnog centra, u vanjskom prolazu između starog i novog dijela. Do prostora se može doći direktno sa južne saobraćajnice ili stepenicama sa velikog parkinga koji se nalazi iza tržnog centra. Sastoji se od jedne prostorije i toaleta sa predprostorom. S obzirom na njegovu poziciju u tržnom centru može se koristiti za frizerski salon, solarij, trgovačke djelatnosti, kancelarije ili predstavništva manjih firmi. Nekretnina posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje  je centralno gradsko sa kalorimetrom, što pozitivno utiče na visinu režijskih troškova. Iza tržnog centra se nalazi zajednički parking za više od 100 vozila.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, market “DM”, osnovna škola, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Aluminijska vanjska stolarija. Pod keramičke pločice. Klima uređaj. Automatski osigurači. Vodomjer. Telefonski priključak. Zajednički parking.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.