Broj nekretnine: 24/2023-P2

NOVA CIJENA! ODLIČNA PONUDA-STROGI CENTAR GRADA! Kvalitetna vila na četiri nivoa sa garažom i poslovnim prostorom, stambene površine 283,36 m² (bruto 350 m²) sa dvorištem površine 130 m², izgrađena na nultoj lokaciji u strogom centru grada!

Opis nekretnine

VAŽNA UVODNA NAPOMENA!

Ova izuzetna i jedinstvena nekretnina na tržištu idealna je prilika za investitore koji bi ovu fantastičnu vilu pretvorili u manji hotel, hostel, manju kliniku, IT kancelarije ili neku drugu poslovnu investiciju pošto je kvalitet gradnje objekta kao i sama lokacija (pristup, udaljenost od Panonskih jezera i centra grada) izuzetna i rijetka prilika za profitabilnu investiciju.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Prodaje se kvalitetna, atraktivna vila sa garažom i poslovnim prostorom izgrađena po savremenim građevinskim standardima od vrhunskih materijala ukupne neto stambene površine 283,36 m² (bruto površina 350 m²),dimenzija objekta 10,00×11,00 m , spratnosti suteren+visoko prizemlje+sprat+potkrovlje. Objekat je sagrađen na zemljišnoj parceli površine 130 m². Nekretnina je adaptirana (nadograđena) 2020 godine.  Stambeni objekat se odlikuje  vrhunskim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim stambenim prostorom. Sama vila se nalazi na vrhnskoj lokaciji u strogom centru grada, ali ipak izdvojenoj od gradske buke.

Vila se sastoji od 3.stana.

SUTEREN: Garaža,ostava,dvije prostorije, mokri čvor, ukupne korisne površine 38,82 m².

VISOKO PRIZEMLJE: Predulaz, hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, radna soba, spavaća soba, toalet, terasa 1 i terasa 2, unutrašnje stepenište za sprat. Ukupna korisna površina 72,40 m².

PRVI SPRAT: Dvije sobe, balkon, gardarober, hol, kupatilo, balkon stepenište. Ukupna korisna površina 67,52 m².

POTKROVLJE: Predprostor sa stepeništem, dvije spavaće sobe, dnevni boravak, dva kupatila, trpezarija, kuhinja i balkon. Ukupna korisna površina 104,62 m².

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u centralnoj gradskoj (nultoj) zoni što ga svrstava u prvu grupu po osnovu pogodnosti lokacije. Vila se nalazi u blizini svih neophodnih gradskih sadržaja, u blizini glavne gradske južne saobraćajnice, te neposrednoj blizini tržnog centra „Merkator“, S.P.O „Robot-Avaz“, MUP Tk, S.P.O „Titanik“, S.P.O „Mellain“. Panonska jezera su od objekta udaljena samo par minuta laganog hoda. U neposrednoj blizini se nalazi autobusko i taksi stajalište.

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kaliometar. Vanjska PVC termoizolaciona stolarija ispunjena od termopan stakla (potkrovlje)/ drvena vanjska stolarija na ostalim nivoima. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi u sobama bukov parket. Kvalitena keramika u kupatilima, kuhinji, predulazu i terasi. Mermerne ploče. Svi vanjski zidovi su termički izolovani. Klima uređaj. Objekat je priključen na telekomunikacionu, vodovodnu, kanalizacionu i elektro energetsku mrežu. Parking prostor ispred objekta.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.