Broj nekretnine: 36/2021-i1

Odličan poslovni prostor površine 25,43 m², uz glavnu saobraćajnicu, T.C. “Sjenjak”

Opis nekretnine

Iznajmljuje se poslovni prostor uknjižene površine 25,43 m². Nalazi se na veoma prometnoj lokaciji uz glavnu saobraćajnicu, u prizemlju T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Pozicioniran je na uglu tržnog centra uz trotoar, a vanjski zidovi su napravljeni od velikih staklenih panela (izlog) koji su okrenuti na istok i jug. Sastoji se od jedne prostorije i toaleta sa predprostorom. Sa jedne strane se graniči sa Mikrokreditnom fondacijom “Partner”, a sa druge Tabako Shopom, Lutrija BIH i Caffe barom. Autobusko/taxi stajalište se nalazi neposredno pored prostora sa obje strane glavne saobraćajnice, što doprinosi velikoj frekvenciji pješaka. Do prostora se može doći direktno sa trotoara i glavne saobraćajnice, ili stepenicama iz pravca velikog parkinga koji se nalazi iza tržnog centra, a koje prolaze pored Ziraat Bank i Mikrokreditne fondacije “Partner”. S obzirom na poziciju u tržnom centru, prostor se može koristiti za izložbeno-prodajne djelatnosti, frizerski salon, solarij, kancelarije ili predstavništva manjih firmi. Nekretnina posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje je centralno gradsko. Iza tržnog centra se nalazi zajednički parking za više od 100 vozila.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na veoma prometnoj lokaciji uz glavnu saobraćajnicu, u prizemlju T.C. “Sjenjak”, na Brčanskoj Malti. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, market “DM”, osnovna škola, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje po kvadratnom metru. Aluminijska vanjska stolarija. Pod keramičke pločice. Klima uređaj. Automatski osigurači. Vodomjer. Telefonski priključak. Zajednički parking.