Broj nekretnine: 8/2021-i2

Odličan, multifunkcionalan poslovni prostor uknjižene površine 72 m² (stvarne cca. 112 m²) na prometnoj lokaciji, uz glavnu saobraćajnicu, ulica M. Tita, Bulevar

Opis nekretnine

Izdaje se multifunkcionalan, trostrano orijentisan, poslovni prostor uknjižene površine 72,00 m² dok je stvarna površina prostora oko 112 m² sa prvim spratom . Prostor se nalazi na jednoj od najprometniji lokacija u gradu preko puta robne kuće Bulevarodnosno supermarketa “Bingo Plus”, na veoma atraktivnoj i prometnoj lokaciji, u prizemlju stambeno-poslovne zgrade na Bulevaru, u ulici Maršala Tita. Neposredno uz poslovni prostor se nalaze apoteka, aščinica i slastičarna “Sarajka”, zgrada BH Telecoma, Pošta. Poslovni prostor se sastoji iz dvije velike i jedne manje prostorije i dva toaleta sa predprostorom na prizemlju. Poslovni prostor ima pristup sa prednje i sa zadnje strane objekta. Glavni ulaz je sa prednje strane, i ima pristup direktno sa trotoara i ulice, a zadnji ulaz ima pristup sa parkinga (koji se nalazi odmah uz zgardu), odakle je omogućen i utovar/istovar robe. Prostor posjeduje i veliku prostoriju za sastanke na prvom spratu, čajnu kuhinju i galeriju. Zbog prometne lokacije, odličnog pristupa, funkcionalnosti i velikih prozorskih portala, može se koristiti za izložbeno-prodajne djelatnosti, filijale banaka, polikliniku, predstavništva firmi, ugostiteljske i slične djelatnosti. Prostor je moguće podjeliti i izdavati kao dva zasebna poslovna prostora.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na veoma atrakivnoj i prometnoj lokaciji, u prizemlju stambeno-poslovne zgrade na Bulevaru, u ulici Maršala Tita. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 200 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarket “Bingo Plus”, zgrada BH Telecom i Pošta, ugostiteljsko-trgovački objekti, Mikrostanica Doma zdravlja, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, glavna pošta, apoteke, banke i zelena pijaca.

Standard:

Centralnog gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod keramićke pločice. Telefonski priključak. Automatski osigurači.