Broj nekretnine: 47/2022-P1

NOVOGRADNJA – USELJIVO – Trosoban stan površine 65,86 m², Korića Han, Gračanica

Opis nekretnine

Prodaje se odmah useljiv trosoban stan površine 65,86 m², na 3. spratu  stambene zgrade SPO “KORIĆA HAN”, Lamela C, u Gračanici. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila, hodnika i balkona.

Važno je napomenuti da svaka stambena jedinica ima mjerače za potrošnju električne energije, vode (vodomjer) i centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova. Odličan kvalitet gradnje, maksimalno iskorišten i funkcionalan stambeni prostor, minimalni režijski troškovi, dvostrana orijentacija, blizina svih gradskih sadržaja i svijetle i prozračne prostorije osnovne su odlike ove  nekretnine. Ispred, pored i iza zgrade se nalazi zajednički parking za stanare, a u suterenu objekta se nalaze garaže koje se posebno kupuju.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje – na kalorimetar/kaliometar. Vodomjer. Vanjska PVC stolarija sa aluminijumskim roletnama. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi terket i keramičke pločice. Aluminijumski radijatori. Interfon. Zajednički parking.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.