Broj nekretnine: 12/2023-P2

NOVOGRADNJA “STUPINE UŠĆE” ! Garaža površine 15,16 m², SPO “Stupine Ušće”

Opis nekretnine

Prodaje se garaža površine 15,16 m². Predmetna garaža se nalazi na drugom nivou u kompleksu podzemnih garaža u suterenu novoizgrađenog stambeno poslovnog centra SPO “Stupine Ušće” u ulici Maka Dizdara, naselje Stupine. Prilaz garaži je asfaltnim putem direktno iz ulice Maka Dizdara, koja prolazi kroz naselje Stupine. Kompleks garažnih prostora je rađen po savremenom evropskom konceptu po visokim bezbjednosnim standardima (senzori za vatro i vodo dojavu).

Lokacija:

Garaža se nalazi  kompleksu garaža u suterenu novoizgrađenog stambeno poslovnog centra SPO “Ušće” u ulici Maka Dizdara.  Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, pošta, apoteke, banke i pijaca.

Standard:

Kvalitetna garažna vrata na daljinsko upravljane. Rasvjeta u garaži. Ulaz u kompleks garaža kontrolisan daljinskim upravljaćem. Vodo i vatro dojava u kompleksu garaža.