Broj nekretnine: 10a/2021-i1

NOVOGRADNJA – SLATINA – Trosoban stan površine 58,36 m², sa predivnim pogledom na grad i parking mjestom

Opis nekretnine

Iznajmljuje se trosoban stan površine 58,36 m², sa odličnim pogledom na grad. Nalazi se u novoizgrađenom stambenom objektu sa 2 lifta, u naselju Slatina. Uz stan je moguće iznajmiti parking mjesto površine 13,00 m² u suterenu zgrade.

U neposrednoj blizini nalazi se Dom zdravlja, T.C. “Tuzlanka”, Trg Slobode, većina visokoškolskih i srednjoškolskih ustanova i drugi gradski sadržaji. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila, hodnika i zatvorene lođe. Posjeduje kalorimetar/kaliometar za centralno grijanje, vlastiti vodomjer i sat za struju, što zakupcima omogućava potpunu kontrolu troškova. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom.

Lokacija:

Stan se nalazi na u novoizgrađenom stambenom objektu sa 2 lifta, u naselju Slatina. U krugu od 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, T.C. “Tuzlanka”, Trg Slobode, većina visokoškolskih ustanova, supermarketi “MEGA-MARKET”, “Bingo”, “DM” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdaništa, osnovne i srednje škole, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar/kaliometar. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Tarket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i hodniku. Protuprovalna vrata. Vlastiti vodomjer. Video nadzor.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.