Broj nekretnine: 1b/2020-N

NOVOGRADNJA pored Trga Slobode – Odličan poslovni prostor površine 75 m² sa velikom baštom površine 112 m², SPO “ATIK MAHALA”

Opis nekretnine

Prodaje se odličan, visokokvalitetan i jedinstven poslovni prostor površine 75,16 m² sa ograđenom, privatnom baštom i terasom ukupne površine 112,62 m². Nalazi se na samo cca. 50 metara od Trga Slobode i raskrsnice “SKVER”, u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “ATIK MAHALA”. Sastoji se od jedne velike prostorije, muškog i ženskog toaleta, natkrivene terase i velike otvorene bašte. Ulaz u poslovni prostor je sa prednje strane objekta iz ulice Atik Mahala, a jedini izlaz na terasu i privatnu baštu, koja se nalazi sa zadnje strane objekta, je kroz ovaj poslovni prostor. Prostor posjeduje klima uređaj, ventilaciju i mjerače potrošnje struje, vode i centralnog gradskog grijanja (kalorimetar/kaliometar). Ispred prostora nalazi se gradski parking sa naplatom.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na samo cca. 50 metara od Trga Slobode sa najvećim platoom u BiH i velikom fontanom, u strogom  centru Tuzle, u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “ATIK MAHALA”. U neposrednoj blizini nalazi se Čaršijska česma, a na samo cca. 200 metara od objekta nalazi se kompleks slanih Panonskih jezera. Ova lokacija pruža najbolje: dinamiku urbanog okruženja, većinu gradskih znamenitosti u neposrednoj blizini, i najveće zelene površine u centru grada. U blizini objekta nalaze se brojne trgovine i ugostiteljski objekti, zelena pijaca, BIT poslovni inkubator, gore spomenuti turistički kompleks slanih jezera, a malo dalje i šetalište Slana banja, tenis tereni, sportsko igralište Telex, kao i brojne znamenite zgrade i institucije kao što su Narodna i univerzitetska biblioteka, Narodno pozorište, Turalibegova džamija, Saborna crkva, i dr.

 

 

Sadržaj:

Poslovni prostor 75,16 m²  sastoji se od:

 

– Glavna prostorija – 48,60 m²

– Muški toalet sa predprostorom – 6,50 m²

– Ženski toalet sa predprostorom – 2,90 m²

– Natkrivena terasa – 34,32 m² x 0,50 = 17,16 m²

 

– Otvorena bašta – 78,30  m²

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. Vlastiti vodomjer. Aluminijumska vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Mermerni pod. Spušteni strop. Ventilacija. Klima uređaj. Privatna terasa i bašta.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane investitora.