Broj nekretnine: 7/2024-i1

NOVOGRADNJA – Kvalitetan dvosoban stan površine 42,80 m², sa privatnim parkingom

Opis nekretnine

Iznajmljuje se kvalitetan, svijetao dvosoban stan površine 42,80 m², sa privatnim parking mjestom ispred ulaza u zgradu. Nalazi se na 2. spratu novoizgrađenog stambenog objekta sa liftom – “Green Residence”,  naselje Paša Bunar. Stan je nov i nije korišten. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, hodnika i velikog balkona. Posjeduje potpuno opremljenu ugradbenu kuhinju (frižider sa zamrzivačem, mašina za suđe, šporet sa ravnom pločom, pećnicom i napom) i veš mašinu. Pored navedenog, stan posjeduje i mjerače potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), vode (vodomjer) i struje, što budućem zakupcu omogućava potpunu kontrolu režijskih troškova. Odlična iskorištenost stambenog prostora, dvostrana orijentacija (istok-jug), mali režijski troškovi, dobra lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini i prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od prednosti ove nekretnine.

 

NAPOMENA: Uz stan se iznajmljuje i privatno parking mjesto ispred ulaza u zgradu. Cijena mjesečnog iznajmljivanja parking mjesta je 100 KM i nije uračunata u cijenu iznajmljivanja stana.

U stanu nije dozvoljeno držanje životinja i/ili kućnih ljubimaca.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi  na 2. spratu novoizgrađenog stambenog objekta sa liftom – “Green Residence”,  naselje Paša Bunar.  U radijusu od cca. 700 metara se nalaze srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, marketi “Bingo”, “EuroMaster”, “Crvena Jabuka” i “CM”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Vlade TK, Behram begova medresa, pošta, apoteke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. PVC vanjska stolarija sa roletnama. Drvena  unutrašnja stolarija. Laminat u sobama. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji, hodniku i balkonu. Lift. Privatni parking.