Broj nekretnine: 52b/2020-N

NOVOGRADNJA – KORIĆA HAN – Trosoban stan u izgradnji, površine 64,40 m², 1. sprat, sa ostavom i parking mjestom, Gračanica

Opis nekretnine

Prodaje se trosoban stan površine 64,40 m², na 1. spratu  stambene zgrade u izgradnji SPO “KORIĆA HAN”, Lamela B,  u Gračanici. Cijena stana iznosi 1550 KM/m² sa uračunatim PDV-om. Kupac dobija GRATIS ostavu i parking mjesto. Za detaljnije informacije o mogućim popustima i načinu plaćanja molimo da nas kontaktirate na 062/332-393 ili na e-mail nihad@tknekretnine.ba Odličan kvalitet gradnje, maksimalno iskorišten i funkcionalan stambeni prostor, minimalni režijski troškovi, blizina svih gradskih sadržaja i svijetle i prozračne prostorije, osnovne su odlike ove  nekretnine. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje,  dvije spavaće sobe, kupatila, hodnika, ulaza i lođe. Važno je napomenuti da svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer i mjerilo za potrošnju električne energije  što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.

Parcela je cca 1.635 m2 površine. Sa svoje jugozapadne strane omeđena je saobraćajnicom (Ul.Hajrudina Džebe Bajbage) odakle se vrši kolski i pješački pristup na parcelu, dok je sa ostalih strana omeđema susjednim parcelam. Parking prostor je planiran i uz istočnu granicu parcele, kao i sa svjerozapadne strane. Lamele A i B bi činile jedan blok stambenih zgrada. Na sjeveroistoku parcele je predviđeno dječije igralište.

Spratnost objekta lamele B je SUTEREN+ PRIZEMLJE + 3KATA + MANSARDA (Su+P+3+M)

Svi stanovi pored standarnih potrebnih prostorija posjeduju lođe. Struktura stanova je različita i kreće se od dvosobnih do četverosobnih stanova, ali projektom je omogućeno pripajanje pojedinih prostorija i drugim stanovima.

NIVO MANSARDE objekta također je predviđen za stanovanje, gdje su smještena dva veća stana-tipa penthosue.

Objekat sadrži ukupno 22 stana i poslovni prostor površine 400 .

Za uređenje enterijera stana možete se obrati projektantima koji će stručnim savjetima i projektima Vaše želje pretvoriti u stvarnost.