Broj nekretnine: 9/2022-i1

NOVOGRADNJA – IZNAJMLJIVANJE – Moderan stambeno-poslovni objekat u Tuzli, sa 12 stanova i privatnim parkingom

Opis nekretnine

Iznajmljuje se novoizgrađeni, moderan i kvalitetan stambeno-poslovni objekat sa 12 stanova i privatnim parkingom. Nalazi se u ulici Goste Lazarevića, u neposrednoj blizini T.C. “Dramar”, teniskih terena i fudbalskog terena “Bambi”, u naselju Slavinovići. Lokacija na kojoj se nalazi objekat je frekventna i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa ostalim dijelovima grada. Ovo je odlična investicija za investitore koji bi se aktivno bavili iznajmljivanjem stanova kao “stan-na-dan” ili hostelskog tipa iznajmljivanja. Iznajmljivanje objekta je moguće isključivo po spratovima (1. i 2. sprat). Nije moguće pojedinačno iznajmiti stanove.

Detaljne informacije o cijeni i uslovima najma možete dobiti na broj telefona 062-332-393 ili na e-mail nihad@tknekretnine.ba

 

Objekat je spratnosti Sut+Pr+1+Pot. U suterenu i prizemlju se nalaze poslovni prostori, a 1. i 2. sprat se sastoje od 4 garsonjere i 8 dvosobnih stanova površine od 22 m² – 53 m². Prilaz objektu je omogućen sa prednje i sa zadnje strane, odnosno direktno sa magistralne ceste i iz ulice koja prolazi kroz naselje. Sa prednje i sa zadnje strane objekta nalazi se privatni parking.

Prilikom gradnje objekta investitor je vodio računa o visokom kvalitetu ugrađenih materijala, termo i zvučnoj izolaciji kompletnog objekta i maksimalnoj energetskoj efikasnosti čitavog objekta, što je na prvi pogled vidljivo prilikom ulaska u objekat.

Klimatizacija i grijanje stanova se odvija preko velike centralne vanjske jedinice marke “Bergen” i svaki stan ima ugrađen termostat kojim reguliše temperaturu u stanu. Sva ulazna vrata imaju programirane magnetne kartice koje služe za ulazak u stan, a vanjski prozori i balkonska vrata imaju ugrađene senzore za gašenje klimatizacije ukoliko se otvore. U stanovima je ugrađena LED rasvjeta i indirektna LED rasvjeta sa daljinskim upravljačem i mogućnošću mijenjanja boje indirektnog svjetla.

Na vanjskoj fasadi objekta, kao i na unutrašnjem stepeništu koje povezuje obje etaže i zajedničkim hodnicima, takođe je postavljena moderna LED rasvjeta.

Svaki sprat ima zaseban vodomjer i sat za potrošnju električne energije.

 

Lokacija:

 

Stambeno-poslovni objekat se nalazi u ulici Goste Lazarevića, u neposrednoj blizini T.C. “Dramar”, teniskih terena i fudbalskog terena “Bambi”, u naselju Slavinovići. Ovdje se takođe nalazi i šetalište koje se proteže od Slavinovića do Centra. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo”, T.C. “Dramar”, “Bayer Medical Institute”, obdaništa, osnovne škole,  apoteke, sportski tereni, policijska stanica, ambulanta, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

 

Sadržaj:

1.sprat

– Stan 1 – Dvosoban stan površine 42,31 m² (dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i hodnik)

– Stan 2 i stan 3 – Garsonjera površine 21,44 m² (dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo)

– Stan 4 – Dvosoban stan površine 52,51 m² (dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, hodnik i balkon)

– Stan 5 i stan 6 – Dvosoban stan površine 36,30 m² (dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, hodnik i balkon)

2.sprat

– Stan 7 – Dvosoban stan površine 40,38 m² (dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, hodnik i balkon)

– Stan 8 – Garsonjera površine 23,32 m² (dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo)

– Stan 9 – Garsonjera površine 21,44 m² (dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo)

– Stan 10 – Dvosoban stan površine 53,15 m² (dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, hodnik i balkon)

– Stan 11 i stan 12 – Dvosoban stan površine 36,76 m² (dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, hodnik i balkon)

 

Standard:

Centralno grijanje i hlađenje na struju – vanjska jedinica marke “Bergen”. ALU/PVC vanjska  stolarija sa roletnama. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi tarket, keramičke pločice i granit. Nužna rasvjeta u hodnicima. Magnetne kartice za ulaz u stan.