Broj nekretnine: 7/2023-P1

NOVOGRADNJA – CENTAR – pored Trga Slobode – Potpuno opremljena garsonjera površine 19 m², idelana za “stan-na-dan”

Opis nekretnine

Prodaje se odlična, potpuno i kvalitetno namještena, nova garsonjera (studio apartman) površine 18,86 m². Nalazi se u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “ATIK MAHALA”, na cca. 50 metara od Trga Slobode i raskrsnice “SKVER”, i samo cca. 300 metara od Panonskih jezera. Garsonjera je dizajnerski uređena, a kompletan namještaj i svi uređaji su novi, nisu korišteni (u garanciji) i uračunati su u cijenu. Sastoji se od jedne prostorije i kupatila. Ima zaseban ulaz sa prednje strane objekta iz ulice Atik Mahala. Ovo je idealna investicija za “stan-na-dan”, a budući vlasnik nema nikakvog ulaganja u opremanje nekretnine.

Prednost ove nekretnine je lako i jednostavno održavanje, minimalni režijski troškovi, praktičnost i jednostavnost, moderan i funkcionalan namještaj i lokacija u strogom centru grada. Garsonjera posjeduje mjerače potrošnje struje, vode i centralnog gradskog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku omogućava potpunu kontrolu troškova. Ispred objekta nalazi se gradski parking sa naplatom.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na samo cca. 50 metara od Trga Slobode sa najvećim platoom u BiH i velikom fontanom, u strogom  centru Tuzle, u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “ATIK MAHALA”. U neposrednoj blizini nalazi se Čaršijska česma, a na samo cca. 300 metara od objekta nalazi se kompleks slanih Panonskih jezera. Ova lokacija pruža najbolje: dinamiku urbanog okruženja, većinu gradskih znamenitosti u neposrednoj blizini, i najveće zelene površine u centru grada. U blizini objekta nalaze se brojne trgovine i ugostiteljski objekti, zelena pijaca, BIT poslovni inkubator, gore spomenuti turistički kompleks slanih jezera, a malo dalje i šetalište Slana banja, tenis tereni, sportsko igralište Telex, kao i brojne znamenite zgrade i institucije kao što su Narodna i Univerzitetska biblioteka, Narodno pozorište, Turalibegova džamija, Saborna crkva, i dr.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. Vlastiti vodomjer. Aluminijumska vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Mermerni pod.  Klima uređaj.