Broj nekretnine: 5/2021 i2

NOVOGRADNJA! Atraktivan namješten dvosoban stan sa zatvorenom lođom površine 46 m², vrhunskog kvaliteta gradnje na atraktivnoj lokaciji, Slatina

Opis nekretnine

Izdaje se atraktivan nekorišten dvosoban stan površine 46 m² sa zatvorenom lođom, pozicioniran na četvrtom spratu stambene poslovne zgrade na atraktivnoj lokaciji, u popularnom gradskom naselju Slatina. Nekretnina je namještena prije 15 dana, i izdaje se sa novim/nekorištenim kuhinjskim uređajima i kvalitetnim novim namještajem.

NAPOMENA: Moguća je opcija i najma privatnog parking prostora kontrolisanog rampom po cijeni od 50 KM.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 4.spratu stambene zgrade u popularnom tuzlanskom naselju Slatina. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, robna kuća “Tuzlanka”, supermarketi “Bingo”, ugostiteljsko-trgovački objekti, pošta, apoteke i banke.

Standard:

Vanjska stolarija je visokokvalitetna PVC termoizolaciona izuzetnog termičkog i izolacionog kvaliteta. Ulazna vrata u stan su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je drvena bijele boje. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćoj sobi je visokokvalitetna hrastova tarketna daska debljine 14mm. Kupatilo je opremljeno ugradbenim vodokotlićem i prvoklasnom sanitarnom opremom. U kupatilu zidovi su obloženi kvalitetnom talijanskom keramikom. Zidovi u stanu su obrađeni u bijeloj boji. Stan ima vlastiti vodomjer i mjerače električne i toplotne potrošnje (kaliometar). Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan video interfonom.