Broj nekretnine: 45/2023-P1

NOVA CIJENA! Novoadaptiran dvosoban stan površine 65 m², niže spratnosti, Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se tek renoviran, funkcionalan dvoosoban stan uknjižene površine 64,83 m². Nalazi se u prizemlju stambene zgrade, u naselju Slavinovići i ima zaseban ulaz. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, degažmana i ulaznog hola. Uz minimalna ulaganja ovaj stan je moguće preurediti u dvoiposoban stan, a projektni prikaz dvoiposobnog stana je prikazan na fotografijama u oglasu. Vlasnik je u junu 2023. godine potpuno adaptirao nekretninu i tom prilikom je izmijenio elektro i vodo instalacije, postavio novu vanjsku PVC stolariju sa aluminijumskim roletnama, novu drvenu unutrašnju stolariju, kvalitetna protuprovalna vrata, a podove obložio keramičkim pločicama i laminatom. Mali režijski troškovi, niža spratnost, maksimalno iskorišten stambeni prostor uz dobar raspored prostorija, svijetle i prozračne prostorije i dvostrana orijentacija (jug-zapad), glavne su karakteristike ove nekretnine. U neposrednoj blizini nalaze se Hotel “Tehnograd”, ambulanta, park “Slavinovići”, policijska stanica “Istok”, supermarketi “Bingo” i “MEGA DISKONT”, Medicinski institut “Bayer”, pošta, apoteke, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, pekare, osnovna škola, dječija igrališta, Omladinsko šetalište i autobuska/taxi stajališta. Ispred i pored zgrade se nalazi zajednički parking za stanare.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija sa aluminijumskim roletnama. Drvena unutrašnja stolarija. Laminat u sobama, trpezariji i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i ulaznom holu.   Telefonski priključak.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.