Broj nekretnine: 5/2022-P1

Novija kuća površine cca. 145 m², uz glavnu cestu, naselje Lipnica, Opština Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se novija kuća ukupne površine cca. 145,00 m², spratnosti Pr+Pot, gabaritnih dimenzija 12,0m x 8,70m, a izgrađena je 2005. godine na parceli površine 1275 m². Nalazi se u ulici Proleterskih brigada, u naselju Jasici-Lipnica, Opština Tuzla. Udaljena je cca. 1000 metara od fudbalskog stadiona i cca. 1300 metara od marketa “Bingo” i pošte u Lipnici. Pristup kući je direktno sa glavne ceste koja prolazi kroz naselje. Kompletna parcela je uređena i u potpunosti ograđena, a u dvorištu pored kuće nalaze se pomoćni objekat, alatnica i ostava za pelet. Ispred kuće se nalazi asfaltirani prilaz i nadstrešnica za 2 vozila.

U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, jedna spavaća soba, kupatilo, ostava, terasa, ulazni hol i garaža.

Vanjsko stepenište sa zadnje strane kuće vodi u potkrovlje koje se sastoji od dnevnog boravka, manje spavaće sobe, kupatila, ostave, hodnika i balkona. Sa balkona se pruža otvoren pogled na okolni krajolik.

Glavne karakteristike ove nekretnine su kvalitetna gradnja i mirna porodična lokacija sa dosta zelenila. Objekat je obezbijeđen alarmnim sistemom i video nadzorom. Grijanje objekta je moguće na pelet, elektro kotao ili preko 3 klima uređaja.

Sadržaj:

Prizemlje – sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, ostave, terase i ulaznog hola.

– Garaža

– Potkrovlje – sastoji se od dnevnog boravka, manje spavaće sobe, kupatila, ostave, hodnika i balkona.

Standard:

Grijanje na pelet ili struju. Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Podovi obloženi laminatom i keramičkim pločicama. Kablovska TV. Internet. Telefonski priključak. 3 klima uređaja.