Broj nekretnine: 5/2022- i2

NOVIJA GRADNJA-ZGRADA MERKUR! Atraktivan namješten dvosoban stan sa zatvorenom lođom površine 46 m², na atraktivnoj lokaciji

Opis nekretnine

Izdaje se atraktivan kompletno namješten dvosoban stan površine 46 m² sa zatvorenom lođom, pozicioniran na drugom spratu stambene poslovne zgrade na odličnoj lokaciji, u blizini robne kuće “Tuzlanka” Nekretnina se izdaje sa kuhinjskim uređajima i namještajem.

NAPOMENA: Moguća je opcija i najma privatnog parking prostora sa kontrolisanog rampom po cijeni od 50 KM.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 2.spratu stambene zgrade u popularnom tuzlanskom naselju Slatina. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, robna kuća “Tuzlanka”, supermarketi “Bingo”, ugostiteljsko-trgovački objekti, pošta, apoteke i banke.

Standard:

Vanjska stolarija je visokokvalitetna PVC termoizolaciona izuzetnog termičkog i izolacionog kvaliteta. Ulazna vrata u stan su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je drvena. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćoj sobi je visokokvalitetna hrastova tarketna daska debljine 14mm. Stan ima vlastiti vodomjer i mjerače električne potrošnje. Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan video interfonom.