Broj nekretnine: 13/2023-P1

NOVIJA GRADNJA – Odličan trosoban stan površine 76,13 m², 3. sprat, pored “Mejdan”-a

Opis nekretnine

Prodaje se odličan, veoma funkcionalan, svijetao trosoban stan niže spratnosti, uknjižene površine 76,13 m². Nalazi se na 3. spratu zgrade (nije posljednji sprat) novije gradnje, u blizini sportskog centra “Mejdan”, u ulici Bosne Srebrene. Uz minimalna ulaganja stan je moguće preurediti u četvorosoban tako što bi se se od trpezarije i ostave dobila dodatna spavaća soba sa garderoberom. Zbog blizine centra grada, visokoškolskih i srednjoškolskih ustanova stan je posebno atraktivan za potencijalne investitore u svrhu najma. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupatila, toaleta, hodnika i ostave. Glavne karakteristike ove nekretnine su odličan raspored prostora, niža spratnost, dvostrana orijentacija (sjever-jug), svijetle i prozračne prostorije, i blizina centra grada i svih gradskih sadržaja. Zgrada je smještena na lokaciji koja pruža brz i jednostavan pristup svim djelovima grada.  Stan posjeduje sopstveni vodomjer i koristi parking mjesto ispred ulaza u zgradu.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima (ravna ploča, napa, pećnica, mikrovalna, mašina za suđe i veliki frižider), trpezarijski sto i stolice, obje spavaće sobe sa krevetima, policama i ormarima, ugaona garnitura u dnevnom boravku, sto za kafu, radni sto, radna stolica, dvije barske stolice i police u dnevnom boravku, cipelar i police u hodniku, police u ostavi, kupatilski namještaj, “zebra” zavjese, klima uređaj i sva rasvjetna tijela ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

Lokacija:

Stan se nalazi na 3. spratu zgrade bez lifta (nije posljednji sprat), novije gradnje, u blizini sportskog centra “Mejdan”, u ulici Bosne Srebrene. U krugu od cca. 500 metara se nalaze fakulteti, srednje škole, osnovna škola i obdanište, banke, supermarketi “Mercator”, “Bingo”, “DM”, T.C. “Tuzlanka”, S.C. “Mejdan”, Dom zdravlja, zelena pijaca, glavna autobuska stanica kao i mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata što doprinosi visokoj frekvenciji pješačkog i auto saobraćaja.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija sa aluminijumskim roletnama i “zebra” zavjesama. Untrašnja drvena stolarija. Protuprovalna vrata. Parket u sobama i trpezariji. Keramičke  pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu, hodniku i ostavi. Interfon. Telefonski priključak. Vlastiti vodomjer.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.