Broj nekretnine: 22f/2016-i1

NOVIJA GRADNJA – Namješten trosoban stan za studente, površine 72 m², u blizini T.C. “Tuzlanka” i većine fakulteta, Irac

Opis nekretnine

Izdaje se potpuno namješten trosoban stan za studente, ukupne površine 72,00 m². Nalazi se na 6. spratu stambenog objekta novije gradnje, u ulici Drage Karamana,  u neposrednoj blizini svih fakulteta i samo 250 metara od T.C. “Tuzlanka”. Cijena 300 KM po osobi. Svi režijski troškovi su uračunati u cijenu najma.  Slobodna je soba br. 2. isključivo za žensku osobu/studenta. Ostale sobe su zauzete. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kuhinje, kupatila,  hodnika i balkona. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na prometnoj lokaciji sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi u na 6. spratu stambenog objekta novije gradnje, u ulici Drage Karamana,  u neposrednoj blizini svih fakulteta i samo 250 metara od T.C. “Tuzlanka”. U krugu od 300 metara se nalaze: glavna autobuska stanica, Dom zdravlja, supermarketi “Bingo”, “DM” i “Konzum”, T.C. “Tuzlanka”, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdanište, osnovne i srednje škole, većina fakulteta, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Tarket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom i kupatilu. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak.