Broj nekretnine: 17/2021-P2

NOVIJA GRADNJA! Komforan trosoban stan odlične dispozicije površine 73,20 m² sa balkonom, Slavinovići Ušće

Opis nekretnine

Prodaje se komforan i kvalitetan trosoban stan odličnog rasporeda prostorija sa prostranim balkonom uknjižene površine 73,20 m². Nekretnina se nalazi na 6. spratu stambene zgrade novije gradnje, u naselju Slavinovići Ušće. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Nekretnina u kojoj se nalazi stan je izgrađena 2008. godine. Stan ima odličan raspored prostorija i racionalno iskorišten stambeni prostor. Pored dobre kvalitete gradnje nekretninu karakteriše i izuzetna lokacija i otvoren pogled . Ulaz i unutrašnjost zgrade su dobro održavani, a iza i ispred zgrade se nalazi  zajednički parking za stanare. Nekretnina je djelomično adaptirana 2019.godine kada je zamijenjena sva vanjska stolarija sa kvalitetnom termoizolacionom PVC stolarijom. Moramo napomenuti da je stan jako kratko korišten tako da se nalazi u odličnom stanju.

U cijenu stana uračunata je ugradbena kuhinja sa el.uređajima i klima uređaj.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 6. spratu stambene zgrade u naselju Slavinovići Ušće. Naselje Slavinovići su jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo” i “Dramar”, Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Termoizolaciona vanjska PVC stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u sobama, trpezariji , hodniku i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i na balkonu. Automatski osigurači. Telefon. Kablovska TV. Interfon. Lift. Vlastiti vodomjer. Klima.