Broj nekretnine: 68/2021-P2

NOVIJA GRADNJA! Jednosoban stan novije gradnje uknjižene površine 26,06 m² (stvarne cca. 31,00 m²) , Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se moderno koncipiran prostran jednosoban stan novije gradnje uknjižene površine 26,05 m² dok je stvarna površina stana cca.31,00 m². Nekretnina se nalazi u jednoj od kvalitetnijih i traženijih zgrada u Tuzli, u blizini tržnog centra “Dramar”, u naselju Slavinovići. Zgrada u kojoj se stan nalazi je smještena na  mirnoj lokaciji i izdvojena je od gradske buke. Stambena zgrada je izgrađena krajem 2011. godine i odlično je očuvana. Ulazna vrata su protuprovalna. Stan posjeduje kaliometar (individualni mjerač toplotne energije) kao i sopstveni vodomjer tako da su troškovi grijanja i vode minimalni. Ulaz i unutrašnjost zgrade su odlično održavani. Zgrada posjeduje lift.

NAPOMENA: Stan se prodaje kompletno namješten sa kuhinjom, namještajem i klima uređajem i kao takav izuzetno pogodan za iznajmljivanje.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u blizini tržnog centra “Dramar”, na samom ulazu u naselje Slavinovići iz pravca naselja Sjenjak. Naselje Slavinovići su jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo” , Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole,T.C. “Dramar” apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje sa sopstvenim mjeračem potrošnje toplotne energije. Vanjska stolarija je kvalitetna višekomorna drvena stolarija. Unutrašnja stolarija je drvo. Parket u dnevnom boravku. Kvalitetne keramićke pločice u kupatilu, kuhinji, trpezariji, ostavi i hodniku. Protuprovalna vrata. Klima uređaj. Vlastiti vodomjer. Automatski osigurači. Telefon.  Kablovska TV. Interfon. Lift.