Broj nekretnine: 21/2021-i2

NOVIJA GRADNJA-C8 ! Komforan namješten dvosoban stan odlične dispozicije i niže spratnosti površine 52,00 m² sa lođom, Slavinovići Ušće

Opis nekretnine

Izdaje se komforan i kvalitetan namješten dvosoban stan novije gradnje odličnog rasporeda prostorija sa prostranom lođom uknjižene površine 52,00 m². Nekretnina se nalazi na 1. spratu stambene zgrade u naselju Slavinovići Ušće zgrada C8. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Nekretnina u kojoj se nalazi stan je izgrađena 2017. godine. Stan ima odličan raspored prostorija i racionalno iskorišten stambeni prostor. Pored dobre kvalitete gradnje nekretninu karakteriše i izuzetna lokacija i otvoren pogled. Ulaz i unutrašnjost zgrade su dobro održavani, a iza i ispred zgrade se nalazi  zajednički parking za stanare. Na ulazu u zgradu je postavljen video nadzor koji kontroliše ulaz u zgradu i parkirališta ispred zgrade. Moramo napomenuti da je stan jako kratko korišten tako da se nalazi u odličnom stanju.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 1. spratu stambene zgrade u naselju Slavinovići Ušće. Naselje Slavinovići su jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo” i “Dramar”, Klinika “Bayer”, obdaništa, osnovne škole, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje sa ugrađenim kaliometrom. Termoizolaciona vanjska PVC stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u sobama, trpezariji, hodniku i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i na balkonu. Automatski osigurači. Protivprovalna vrata. Telefon. Kablovska TV. Interfon. Lift. Vlastiti vodomjer. Kaliometar.