Broj nekretnine: 40/2022-P2

SNIŽENO! NOVIJA GRADNJA! Atraktivan, moderan, kompletno namješten trosoban stan novije gradnje, površine 67,70 m² sa dvije zatvorene lođe, privatnim parking mjestom i uknjiženom ostavom površine 4 m²

Opis nekretnine

Prodaje se moderan, atraktivan kompletno namješten trosoban stan novije gradnje, uknjižene površine 67,70 m² sa dvije lođe, privatnim vanjskim parkingom i uknjiženom ostavom površine 4 m² , lociran u stambenoj zgradi novije gradnje u ulici Krečanska, naselje Irac. Ugrađeni materijali, počevši od fasadnog sistema sa izvrsnim toplotnoizolacijskim svojstvima i kvalitetne vanjske stolarije do prvoklasnog hrastovog parketa i sanitarnih uređaja i prostranog lifta za 6 osoba marke “Schindler” garantuju budućim stanarima dugoročno zadovoljstvo.

Sve pozicije vanjske stolarije su od petokomornih PVC profila sa termo i zvučnom izolacijom. Unutrašnja stolarija je drvena, a ulazna vrata su protuprovalna i protivpožarna izuzetne kvalitete. Podne obloge u predsoblju, kuhinji, kupatilu i lođama su prekriveni visokokvaltetnim keramičkim podnim pločicama. Pod dnevnog boravaka i spavaćih soba  je visokokvalitetni lamelni hrastov parket. Kupatilo je opremljeno sanitarnom opremom najviše klase. U stanu je ugrađena klima u dnevnom boravku, te komarnicu na vanjsku termoizolacionu PVC stolariju.

Važno je napomenuti stambena jedinica ima vlastiti vodomjer i mjerilo za potrošnju električne energije, a ostavljena je opcija stanarima za ugradnju mjerila potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar).

NAPOMENA:  Stan se prodaje isključivo namješten sa kompletnim kvalitetnim modernim namještajem i kuhinjom, uknjiženom vanjskom ostavom i privatnim uknjiženim parking mjestom. Stan je jako malo korišten i u odličnom je stanju!

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Irac pored tržnih centara “Bingo” i “Crvena Jabuka” i okružen je novoizgrađenim stambenim objektima. Stambeni objekat se nalazi u neposrednoj blizini sjeverne i južne gradske saobraćajnice i ima odličnu komunikaciju sa ostalim djelovima grada. U blizini stambenog objekta se nalaze fakulteti,srednje i osnovne škole, obdaništa, tržni centri, kulturni i sportski objekti, odnosno svi sadržaji neophodni za kvalitetan život.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija od petokomornih PVC profila sa termo i zvučnom izolacijom. Kvalitetni vanjski komarnici. Unutrašnja drvena stolarija. Pod dnevnog boravaka je visokokvalitetni lamelni hrastov parket. Podne obloge u predsoblju, kuhinji , kupatilu i zatvorenim lođama su prekriveni visokokvaltetnim keramićkim pločicama. Blindo protivprovalna vrata. Klima. Žaluzine. Kablovska TV. Internet. Interfon. Vlastiti vodomjer.